Llegir les etiquetes d’informació nutricional pot ajudar a millorar la nostra alimentació, ja que per dur una dieta equilibrada és important tenir el control de les quantitats que ingerim. En el nou capítol del programa ‘A la vostra salut’, la dietista Mercè Gómez aconsella llegir les etiquetes per conèixer el tipus de greixos que consumim, així com si un producte conté molta sal o sucre o el valor energètic que ens aporta.
‘A la vostra salut’ és una proposta de la Fundació Crèdit Andorrà per fomentar els hàbits saludables. Un programa divulgatiu destinat a tots els públics on es donaran consells fàcils d’incorporar al dia a dia i relacionats amb l’alimentació, la salut, l’activitat física o l’actitud personal. Entre els temes que s’abordaran hi ha aspectes com els beneficis de menjar en família, l’alimentació equilibrada, la dieta dels esportistes, consells per millorar la salut postural, el colesterol, les al·lèrgies o la precaució amb el sol. També es donaran recomanacions per moure’s cada dia, per a la pràctica de l’esquí, per mantenir en equilibri el cos i la ment o per envellir de manera saludable.

Tornar a la galeria