Últimament es parla molt dels superaliments, productes que per les seves propietats són considerats ‘ultrasans’. Però, quins són aquests aliments? Són tant efectius com diuen? És fàcil incorporar-los a la nostra dieta? El concepte superaliment no està acceptat científicament i el que cal tenir en compte és que no hi ha cap aliment que, per si sol, ens pugui aportar totes les propietats nutricionals que necessitem. En el nou capítol d’’A la vostra salut’ el dietista i nutricionista Eduard Reinoso incideix que el que és important és seguir un patró alimentari com la dieta mediterrània.

‘A la vostra salut’ és una proposta de la Fundació Crèdit Andorrà per fomentar els hàbits saludables. Un programa divulgatiu destinat a tots els públics on es donaran consells fàcils d’incorporar al dia a dia i relacionats amb l’alimentació, la salut, l’activitat física o l’actitud personal. Entre els temes que s’abordaran hi ha aspectes com els beneficis de menjar en família, l’alimentació equilibrada, la dieta dels esportistes, consells per millorar la salut postural, el colesterol, les al·lèrgies o la precaució amb el sol. També es donaran recomanacions per moure’s cada dia, per a la pràctica de l’esquí, per mantenir en equilibri el cos i la ment o per envellir de manera saludable.

Tornar a la galeria