La fruita i verdura de temporada és una opció sostenible i que aporta molts beneficis nutritius. A més, els productes acabats de collir tenen més bon gust. Amb la primavera i la calor tenim moltes opcions per fer de les fruites i les verdures els protagonistes dels nostres plats i contribuir també a un mercat de proximitat. Ens ho explica la dietista Marta Pons en el nou capítol d’’A la vostra salut’.

‘A la vostra salut’ és una proposta de la Fundació Crèdit Andorrà per fomentar els hàbits saludables. Un programa divulgatiu destinat a tots els públics on es donaran consells fàcils d’incorporar al dia a dia i relacionats amb l’alimentació, la salut, l’activitat física o l’actitud personal. Entre els temes que s’abordaran hi ha aspectes com els beneficis de menjar en família, l’alimentació equilibrada, la dieta dels esportistes, consells per millorar la salut postural, el colesterol, les al·lèrgies o la precaució amb el sol. També es donaran recomanacions per moure’s cada dia, per a la pràctica de l’esquí, per mantenir en equilibri el cos i la ment o per envellir de manera saludable.

Tornar a la galeria