Cada vegada són més les persones que porten la carmanyola a la feina i, en previsió, deixen preparats al congelador tots els plats de la setmana. En el nou capítol d’A la vostra salut la nutricionista i dietista Mercè Rosas dóna consells per mantenir els aliments de la manera correcta. Cal refredar-los almenys una hora abans de congelar-los, utilitzar la nevera o el microones per a la descongelació i s’ha d’evitar tornar a congelar un producte descongelat, entre altres consells.

A la vostra salut és una proposta de la Fundació Crèdit Andorrà per fomentar els hàbits saludables. Un programa divulgatiu destinat a tots els públics on es donaran consells fàcils d’incorporar al dia a dia i relacionats amb l’alimentació, la salut, l’activitat física o l’actitud personal. Entre els temes que s’abordaran hi ha aspectes com els beneficis de menjar en família, l’alimentació equilibrada, la dieta dels esportistes, consells per millorar la salut postural, el colesterol, les al·lèrgies o la precaució amb el sol. També es donaran recomanacions per moure’s cada dia, per a la pràctica de l’esquí, per mantenir en equilibri el cos i la ment o per envellir de manera saludable.

Tornar a la galeria