Segueix-nos

La sal i el sucre són importants per al bon funcionament del metabolisme, però menjar-ne en excés pot ser nociu per a la salut. El desè capítol del programa ‘A la vostra salut’, de la Fundació Crèdit Andorrà, dóna a conèixer com el sucre morè o la mel són bons substituts del sucre refinat, i que cal condimentar els nostres plats amb espècies en lloc de sal. La dietista Katia Durich recomana una quantitat màxima de sal al dia de cinc grams.

A la vostra salut és una proposta de la Fundació Crèdit Andorrà per fomentar els hàbits saludables. Un programa divulgatiu destinat a tots els públics on es donaran consells fàcils d’incorporar al dia a dia i relacionats amb l’alimentació, la salut, l’activitat física o l’actitud personal. Entre els temes que s’abordaran hi ha aspectes com els beneficis de menjar en família, l’alimentació equilibrada, la dieta dels esportistes, consells per millorar la salut postural, el colesterol, les al·lèrgies o la precaució amb el sol. També es donaran recomanacions per moure’s cada dia, per a la pràctica de l’esquí, per mantenir en equilibri el cos i la ment o per envellir de manera saludable.

Tornar a la galeria